Nederlands / Deutsch
F. A. L. Gommans
Auf dem Stein 1
52538 Selfkant-Stein
Duitsland

K.v.K.-nummer 14119295

7694754 - Mw F A L Gommans
IBAN: NL80INGB0007694754
BIC: INGBNL2A

mailnaar@dierfysiofrancis.nl
0031(0)6 12 86 56 12
Het onderzoek van uw hond gebeurd bij mij in de praktijk en duurt ongeveer 3 kwartier. De kosten hiervoor bedragen 60 euro inclusief 21% BTW.

De resultaten uit dit onderzoek worden in een dossier verzameld en de bevindingen worden aan uw dierenarts doorgegeven.

Een behandeling duurt ongeveer een half uur en kost 40 euro incl. BTW.

Wanneer uw hond verzekerd is kunt u in uw polis nakijken of fysiotherapie vergoed wordt. In dat geval kunt u de kosten voor fysiotherapie van uw verzekering terugkrijgen.

Afhankelijk van wat de klachten zijn, hoe ernstig het probleem is en hoe lang het probleem aanwezig is kan het aantal benodigde behandelingen variëren van 1 tot meerdere, en de frequentie van de behandeling is ook afhankelijk van de aandoening. Vooraf kan daarover geen uitspraak worden gedaan, na het onderzoek kan een schatting worden gemaakt van het benodigd aantal behandelingen en de frequentie daarvan.

Afspraken vinden plaats op dinsdag, donderdag of zaterdag.

Op maandag, woensdag en vrijdag werk ik overdag en `s avonds fulltime als humaan fysiotherapeute bij fysiotherapie Amstenrade. Op deze dagen ben ik telefonisch niet altijd goed bereikbaar.

Bent u zelf slecht ter been en is het voor u niet mogelijk naar mijn praktijk te komen, dan kom ik ook bij u aan huis. De reiskosten hiervan vindt u terug onder het kopje “tarieven van het paard” en zijn afhankelijk van de reisafstand.
HOND
BEHANDELING
TARIEVEN (VERZEKERING)

PAARD
BEHANDELING
TARIEVEN (VERZEKERING)

DIERENARTS
WANNEER VERWIJZEN?
VERWIJSBRIEF

facebook